La consellera de Justícia inaugurarà les XIX jornades jurídiques de la Universitat de Lleida

query_builder   5 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Justícia inaugurarà les XIX jornades jurídiques de la Universitat de Lleida

Enguany les jornades estan dedicades a la identitats sexual i a la juridificació de la vida afectiva
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, obrirà demà, dijous 6 de març a les 10:00 h, les XIX Jornades Jurídiques de la Universitat de Lleida que enguany estan dedicades a la identitat sexual i la juridificació de la vida afectiva. En l’acte d’inauguració també intervindrà el rector de la Universitat de Lleida, Joan Viñas; la catedràtica de Dret Eclesiàstic de l’Estat i coordinadora de les Jornades, Mª Teresa Areces; el director del Departament de Dret Privat de la Universitat de Lleida, Pere Enciso i el president del Consell Social de la Universitat de Lleida, Ramón Roca. 
 
Durant les jornades, que se celebraran en el Campus universitari de Cappont, s’abordaran temes com ara el sexe i la moral pública, l’objecció de consciència en els matrimonis del mateix sexe, el transexualisme i la tutela de la persona humana o la identitat sexual i el registre civil.

10:00|.Auditori de l'edifici Emblemàtic del Campus universitari de Cappont (c. Jaume II, 67)|Lleida (El Segrià)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, obrirà les XIX Jornades Jurídiques de la Universitat de Lleida que enguany estan dedicades a la identitat sexual i la juridificació de la vida afectiva.