El vicepresident del Govern presideix a l'Aldea la presentació dels actes de celebració del 25è aniversari de la segregació de Tortosa

query_builder   5 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern presideix a l'Aldea la presentació dels actes de celebració del 25è aniversari de la segregació de Tortosa

L'acompanyarà el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà dijous, 6 de març, la presentació dels actes programats amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la segregació de l’Aldea de Tortosa. A l’acte també assistirà el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó.
 
El vicepresident arribarà a les 18.00 hores a l’Ajuntament de l’Aldea, on serà rebut per l’alcalde, Daniel Andreu. Després de signar el llibre d’honor, s’iniciarà l’acte, en el qual intervindran l’alcalde de l’Aldea; el regidor de Cultura, Festes i Participació, Simón Falcó, i el vicepresident, que serà l’encarregat de tancar l’acte.
 

18:00|.Ajuntament (av. Catalunya, s/n)|Aldea (El Baix Ebre)

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà la presentació dels actes programats amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la segregació de l’Aldea de Tortosa. A l’acte també assistirà el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó.