L'Escola de Consum de Catalunya arriba a la Selva

query_builder   5 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

L'Escola de Consum de Catalunya arriba a la Selva

Roda de premsa
Dijous, dia 6 de març, el director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, presentarà les activitats que realitza l’Escola de Consum de Catalunya (ECC) a la comarca de La Selva fins al 14 de març. L’ECC arriba a Vidreres, de la mà del consell comarcal de la Selva, amb l’objectiu de formar els joves en matèria de consum.
 
L’acte de presentació tindrà lloc a les 10.30 del matíal centre Cívic de Vidreres.El director de l’ACC estarà acompanyat per Josep Valls i Méndez, vicepresident 1r del Consell Comarcal de la Selva, Francesc Revert i Higon,director dels Serveis Territorials de Girona del Departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, i Anna Viader, regidora d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament de Vidreres.
 
Després de la roda de premsa, els mitjans podran prendre imatges dels tallers de consum que es realitzen en una de les escoles de primària de Maçanet.

10:30|.Centre Cívic (c. Orient, 122)|Vidreres (La Selva)

El director de l’Agència Catalana del Consum, Jordi Anguera, presentarà l'Escola de Consum de Catalunya a la Selva. Després de la roda de premsa, els mitjans podran prendre imatges dels tallers de consum que es realitzen en una de les escoles de primària de Maçanet.