La consellera Carme Capdevila visitarà divendres la comarca d'Osona

query_builder   6 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila visitarà divendres la comarca d'Osona

La consellera d'Acció Social i Ciutadania realitzarà un recorregut per diversos equipaments a Olost i Manlleu
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, es desplaçarà aquest divendres a la comarca d’Osona on visitarà diversos equipaments als municipis d’Olost i Manlleu. La consellera, acompanyada de l’alcalde d’Olost, Josep Maria Freixanet, atendrà als mitjans de comunicació a les 16.30 hores durant el recorregut que farà per la zona d’equipaments del Pla Parcial 3. Prèviament, la consellera Carme Capdevila, es reunirà amb el Consorci de Serveis Socials del Lluçanès.
 
Al matí, la consellera d’Acció Social i Ciutadania visitarà Manlleu. Allí, després de saludar a les autoritats locals, es desplaçarà a la Residència per a gent gran Hospital Sant Jaume i farà un recorregut per les instal·lacions del centre i de la residència Aura.

16:30|.Travessera Ctra. B-432 |Olost (Osona)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada de l’alcalde d’Olost, Josep Maria Freixanet, atendrà als mitjans de comunicació durant el recorregut que farà per la zona d’equipaments del Pla Parcial 3. Prèviament, la consellera es reunirà amb el Consorci de Serveis Socials del Lluçanès.