La consellera de Treball, Mar Serna, visita el Baix Llobregat

query_builder   6 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, visita el Baix Llobregat

A les 11:45 hores, atenció als mitjans de comunicació al Centre d'Innovació i Formació Ocupacional de L'Hospitalet de Llobregat (Carretera del Mig, 24)
Demà divendres, 7 de març, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà el Baix Llobregat. La visita començarà a les 09:30 hores a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, on serà rebuda per l’alcalde de la localitat Jaume Bosch amb qui mantindrà una reunió de treball.
 
Posteriorment, la consellera Serna es traslladarà a l’empresa Coressa ( C/ Pau Claris, 14. Sant Boi de Llobregat), i en acabar la visita, anirà a l’Escola Taller Corinsert (C/ Riera Fonollar s/n. Sant Boi).
 
A les 11:15 hores, la consellera de Treball iniciarà la visita al Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de L’Hospitalet de Llobregat i a l’Oficina de Treball de la Generalitat (Carretera del Mig, 24).
 
A les 11:45 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, atendrà als mitjans de comunicació al CIFO de L’Hospitalet (Carretera del Mig, 24).
 
A les 13:00 hores, la consellera Serna visitarà l’Oficina de Treball de la Generalitat de Sant Feliu de Llobregat (C/ Hospitalet s/n) i el Centre d’Innovació i Formació Ocupacional de Sant Feliu de Llobregat (C/ Hospitalet,3).

09:30|.Ajuntament de Sant Boi (plaça de l'Ajuntament, 1)|Sant Boi de Llobregat (El Baix Llobregat)

La consellera de Treball, Mar Serna, visitarà el Baix Llobregat. La consellera iniciarà la visita a l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i, posteriorment, visitarà l'empresa CORESSA, l'Escola Taller CORINSERT i els Centres d'Innovació i Formació Ocupacional i les OTG de l'Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat. A les 11.45h atendrà els mitjans al CIFO de l'Hospitalet (Carretera del Mig, 24).