La consellera Carme Capdevila inaugura la Residència i Centre de dia per a gent gran 'Vitalia' de Sant Andreu de la Barca

query_builder   10 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugura la Residència i Centre de dia per a gent gran 'Vitalia' de Sant Andreu de la Barca

El Departament d'Acció Social i Ciutadania concertarà 120 places residencials i de Centre de dia
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper divendres 11 d’abril la Residència i Centre de dia per a gent gran ‘Vitalia’ de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat). Acompanyarà la consellera l’alcalde del municipi, Enric Llorca; la directora dels serveis territorials del Departament a Barcelona, Neus Orriols; i el president de ‘Vitalia’, José María Cosculluela.
 
La Residència i Centre de dia per a gent gran ‘Vitalia’ ha costat 7 milions d’euros. El centre disposa de 200 places residencials (80 de les quals concertades pel Departament) i altres 40 de Centre de dia (totes elles concertades).

12:00|.Centre Vitàlia (c. Serra del Cadí, 2)|Sant Andreu de la Barca (El Baix Llobregat)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el Centre per a persones grans Vitàlia. Prèviament, a les 11.30h, la consellera visitarà l'ajuntament de la localitat (pl. de l'Ajuntament, 1).