El conseller Joan Saura inaugura el parc de Bombers de Tordera (Maresme)

query_builder   10 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Joan Saura inaugura el parc de Bombers de Tordera (Maresme)

Demà divendres, 11 d'abril, a les 17.00 hores
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura,  acompanyat per l’alcalde de la ciutat, Joan Carles Garcia, inaugurarà, demà divendres, a les 17h,el nou parc de Bombers voluntaris de Tordera, al Maresme.
 
A l’acte també assistiran el secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada; la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau; el cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord, Joan Rovira, i el cap de parc, Josep Luna.
 
La nova instal·lació dels bombers consta d’un edifici de planta baixa i planta, i està ubicada al carrer Pujades, número 11.
 
En finalitzar la visita, el conseller i l’alcalde atendran els mitjans de comunicació.

17:00|.Parc de Bombers de Tordera (c. Pujades, 11)|Tordera (El Maresme)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura,  acompanyat per l’alcalde de la ciutat, Joan Carles Garcia, inaugurarà el nou parc de Bombers voluntaris de Tordera, al Maresme. A l’acte també assistiran el secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada; la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau; el cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord, Joan Rovira, i el cap de parc, Josep Luna. En acabat, el conseller i l’alcalde atendran els mitjans de comunicació.