El Govern fixa el 8 d'octubre per a la signatura del Pacte Nacional per a l'Habitatge

query_builder   5 octubre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El Govern fixa el 8 d'octubre per a la signatura del Pacte Nacional per a l'Habitatge

El Govern de la Generalitat ha fixat el pròxim dilluns, 8 d'octubre, com a data per a la signatura del Pacte Nacional per a l'Habitatge
Prop de 40 entitats, organitzacions, formacions parlamentàries, organismes empresarials de totes les modalitats de promoció d'habitatges, entitats financeres, col·legis professionals, sindicats, organitzacions socials i veïnals estan convocades a la signatura. La firma d'aquest Pacte, previst per un horitzó que va del 2007 al 2016, respon al convenciment del Govern de donar resposta immediata a la demanda creixent i a les necessitats ciutadanes en aquest àmbit.

12:30|.Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, presidirà l'acte de signatura del Pacte Nacional per a l'Habitatge. Hi participaran representants d'agents socials, d'administracions i institucions locals, d'agents sectorials, agents professionals, organitzacions socials i ciutadanes relacionades amb l'habitatge i els grups parlamentaris.