Presentació de la Cursa de Muntanya dels 150 anys dels Bombers de Vic

query_builder   14 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de la Cursa de Muntanya dels 150 anys dels Bombers de Vic

L'acte de presentació tindrà lloc el proper dimecres 16 d'abril a l'Institut Municipal d'Esports de Vic
El proper dimecres 16 d’abril, a les 17.30 hores, la comissió organitzadora dels actes commemoratius dels 150 anys dels Bombers de Vic presentarà la cursa de muntanya que tindrà lloc diumenge 27 d’abril, a partir de les 10.00 hores del matí, als afores de la ciutat.
 
Es tracta d’una cursa popular oberta a tots els públics, que tindrà un recorregut de 15’7 quilòmetres i un desnivell acumulat de 383 metres. El punt de sortida i arribada es trobarà a la zona esportiva de Vic, lloc on, al finalitzar la cursa, tots els participants podran gaudir d’un lot de productes i d’una botifarrada popular.
 
Es premiarà els tres primers atletes de la classificació general i el primer de cada categoria. A més, també hi haurà una categoria per a bombers en què també es lliuraran premis als tres primers en acabar la cursa. El període d’inscripció finalitza el dia 24 d’abril i es tancaran quan s’arribi als 500 participants.
 
Aquesta cursa de muntanya forma part de tot un seguit d’activitats culturals i esportives que es realitzaran al llarg de l’any i que estan organitzades per la comissió dels actes de celebració del 150è aniversari dels Bombers de Vic.
 
Les inscripcions en la cursa de muntanya del proper 27 d’abril es poden fer a través del web www.bombersvic.com .
 
Cerdanyola del Vallès, 14 d’abril de 2008
17.20 hores
 

17:30|.Institut Municipal d'Esports, carrer de la Fura (Mas Osona)|Vic (Osona)

Presentació de la Cursa de Muntanya dels 150 anys dels Bombers de Vic