Acció Social i Ciutadania posa en marxa un nou servei de valoració del grau de discapacitat a Amposta

query_builder   15 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania posa en marxa un nou servei de valoració del grau de discapacitat a Amposta

El nou equip de valoració donarà servei a les quatre comarques de l'Ebre
El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs, presentarà aquest proper dijous 17 d’abril el nou equip multiprofessional de valoració  i orientació (EVO) del grau de discapacitat del territori. D’aquesta manera es reforçarà el treball de la unitat que hi ha al Centre d’Atenció als Discapacitats (CAD) de les Terres de l’Ebre.  
 
Per formar aquest equip, l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials d’Acció Social i Ciutadania ha signat un conveni de col·laboració amb el Grup Sagessa. L’equip gestionat per aquesta entitat donarà servei a les quatre comarques de l’Ebre.
 
Els serveis de valoració i orientació duen a terme actuacions encaminades a la consecució dels beneficis assistencials i econòmics de les persones amb discapacitat, així com tasques d’orientació i atenció als discapacitats, a les seves famílies i als professionals. L’any 2007 a les Terres de l’Ebre es van efectuar 2.376 valoracions del grau de discapacitat.
 
En la presentació, el director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a les Terres de l’Ebre, estarà acompanyat pel doctor Enric Agustí, director general de Ginsa.

12:00|.Seu dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania. C. Ruiz d'Alda, 33|Amposta (El Montsià)

El director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a les Terres de l'Ebre, Adam Tomàs, presenta un nou servei de valoració del grau de discapacitat