El vicepresident del Govern visita el camp de treball d'arqueologia "En busca de la Cabra d'Or"

query_builder   26 juliol 2019 18:07

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern visita el camp de treball d'arqueologia "En busca de la Cabra d'Or"

Demà dissabte, 27 de juliol, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, visita el camp de treball d’arqueologia “En busca de la Cabra d’Or” a Artés, a la comarca del Bages. El vicepresident, acompanyat del director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch; la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva; la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps; i l’alcalde d’Artés, Enric Forcada, coneixerà de primera mà els treballs d’excavació que s’hi estan realitzant. Durant la visita, el vicepresident farà un balanç de les activitats d’educació en el lleure que es duen a terme aquest estiu a Catalunya.
 
El d’Artés és un dels 63 camps de treball organitzats per Joventut aquest estiu a Catalunya en el que hi participen 15 joves de 14 a 17 anys. Les excavacions són per recuperar dues habitacions, el canó, la solera i la fogaina de la Torre de la Cabra d’Or, un edifici de l’època medieval descobert l’any 2014 al Serrat de la Cabra d’Or.
 
Els mitjans que ho desitgin podran enregistrar imatges de la visita que sortirà de l’Espai Jove El Kanal (Passeig Diagonal, s/n. Artés) a les 18:30 cap al camp de treball (https://goo.gl/maps/Ycyar8yLDjGsYyKq7). A les 18:45 el vicepresident atendrà als mitjans de comunicació. En cas de de pluja, l’atenció i la visita es faria al Museu de la Història d’Artés (p. Major s/n d’Artés).

18:30|El vicepresident del Govern visita el camp de treball d'arqueologia "En busca de la Cabra d'Or". Esplai Jove El Kanal (Pg. Diagonal, s/n)|Artés (Bages)

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, visitarà el camp de treball d’arqueologia “En busca de la Cabra d’Or” a Artés, a la comarca del Bages. El vicepresident, acompanyat del director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch; la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva; la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps; i l’alcalde d’Artés, Enric Forcada, coneixerà de primera mà els treballs d’excavació que s’hi estan realitzant. Durant la visita, el vicepresident farà un balanç de les activitats d’educació en el lleure que es duen a terme aquest estiu a Catalunya.