Reunió de coordinació entre Catalunya i l'Aragó per a l'ordenació de l'ús públic i les activitats turístiques al Congost de Mont-rebei

query_builder   29 juliol 2019 13:39

event_note Nota de premsa

Reunió de coordinació entre Catalunya i l'Aragó per a l'ordenació de l'ús públic i les activitats turístiques al Congost de Mont-rebei

Representants dels governs de Catalunya i l’Aragó es reuneixen demà, 30 de juliol, per coordinar accions per a l’ordenació de l’ús públic i les activitats turístiques a l’espai natural del Congost de Mont-rebei.
 
Per la banda de Catalunya, hi assistirà el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat, Ferran Miralles; el director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol; el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa; l’ alcaldessa d’Àger, Mireia Burgués; l’alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra; i l’alcaldessa d’Os de Balaguer, Estefania Rufach, entre altres. També hi assistirà el delegat del Govern de Lleida, Ramon Farré, i la delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós.
Per la banda aragonesa, hi assistirà la directora general de Sostenibilitat del Govern d’Aragó, Pilar Gómez; el president de la Diputació d’Osca, Miguel Gracia; la directora de l'Institut Aragnonès de l'Aigua, Inés Torralba; el director general de l’Institut Aragonès de Gestió Ambiental (INAGA) , Jesús Lobera; el president del Patronat Nacional d’Ordesa, Modesto Pascau; el president de la comarca de la Ribagorça, Marcel Iglesias; l’alcalde Estopanyà, Óscar Toledano; l’alcalde de Viacamp i Litera, Alfredo Pociello, i l’alcalde del Pont de Montanyana, Jose Peris, entre altres.
 
La reunió s’iniciarà a les 12 hores, a la seu dels Serveis Territorials de Territori i Sostenbilitat a Lleida (Clot de les Monges, 6-8). A les 13:30 hores els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió. En acabar, a les 14 hores, aproximadament, s’atendrà els mitjans de comunicació.
 

13:00|Reunió de coordinació entre Catalunya i l'Aragó per a l'ordenació de l'ús públic i les activitats turístiques al Congost de Mont-rebei. Serveis Territorials de Territori i Sostenbilitat a Lleida (Clot de les Monges, 6-8)|Lleida (Segrià)

El director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat, Ferran Miralles i el director general de Transports i Mobilitat, Pere Padros, assistiran a la reunió de coordinació entre Catalunya i l’Aragó per a l’ordenació de l’ús públic i les activitats turístiques al Congost de Mont-rebei. També hi assistirà el delegat del Govern de Lleida, Ramon Farré, i la delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós.