La Comissió Rectora del Sistema de la Formació i Qualificació Professionals es reuneix demà al Palau Robert

query_builder   30 juliol 2019 13:37

event_note Nota de premsa

La Comissió Rectora del Sistema de la Formació i Qualificació Professionals es reuneix demà al Palau Robert

  • Està previst que s’aprovin les bases per al desplegament del model català de formació professional dual
  • La sessió estarà presidida pel conseller d’Educació i també hi participaran els consellers de la Presidència i de Treball, Afers Socials i Famílies, així com la directora general de Planificació en l’Àmbit d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement
La Comissió Rectora del Sistema de la Formació i Qualificació Professionals es reunirà demà al matí al Palau Robert, en una sessió presidida pel conseller d’Educació, Josep Bargalló, on està previst que s’aprovin les bases per al desplegament del model català de formació professional dual. També participaran a la sessió els consellers de la Presidència, Meritxell Budó, i de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani; la directora general de Planificació en l’Àmbit d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement, Mercè Chacón, i el president del Consell Català de la Formació Professional, Fabian Mohedano.
 
A les 12.30h, els mitjans gràfics podran enregistrar un mut de la sessió de la Comissió Rectora. A les 13h, un cop acabada la reunió, els consellers d’Educació, de la Presidència i de Treball, Afers Socials i Famílies, i el president del Consell Català de la Formació Professional, atendran els mitjans de comunicació.
 

12:00|Bargalló, Budó i El Homrani participen en la reunió de la Comissió Rectora del Sistema de la Formació i Qualificació Professionals . Palau Robert (pg. de Gràcia, 107. Entrada pel c. Rosselló, 249)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, presidirà la reunió de la Comissió Rectora de la Formació i Qualificació Professionals. També participaran a la sessió els consellers de la Presidència, Meritxell Budó, i de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani; la directora general de Planificació en l’Àmbit d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement, Mercè Chacón, i el president del Consell Català de la Formació Professional, Fabian Mohedano. A les 12.30h, els mitjans gràfics podran enregistrar un mut de la sessió de la Comissió Rectora. A les 13h, un cop acabada la reunió, els consellers d’Educació, de la Presidència, i de Treball, Afers Socials i Famílies, i el president del Consell Català de la Formació Professional, atendran els mitjans de comunicació.