Es presenta a Tortosa la nova helisuperfície de l'Hospital Verge de la Cinta, on podrà aterrar el vol nocturn amb helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques

query_builder   5 agost 2019 11:39

event_note Nota de premsa

Es presenta a Tortosa la nova helisuperfície de l'Hospital Verge de la Cinta, on podrà aterrar el vol nocturn amb helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques

L’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa acull demà a les 11.45 h, la presentació als mitjans de comunicació del la nova helisuperfície H24 de l’Hospital Verge de la Cinta, que compta amb l’acreditació i adequació que permetrà a l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques de Catalunya (SEM), assistir i traslladar pacients greus i crítics.
La presentació es farà al mateix heliport de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Carrer de les Esplanetes, 14 - Tortosa).
 
En la presentació hi participaran la gerent de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre, Mar Lleixà; el gerent de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, Carlos Tobar; el cap dels Serveis Especialitzats del SEM; el doctor Josep Maria Soto; el delegat del Govern a Tortosa, Xavier Pallarès i la regidora de Salut de l’Ajuntament de Tortosa, Mònica Ripoll.

Després de l’atenció als mitjans de comunicació, els mitjans audiovisuals podran enregistrar imatges de l’enlairament i aterratge de l'helicòpter.

11:45|Presentació de la nova helisuperfície de l'Hospital Verge de la Cinta, per al vol nocturn amb helicòpter medicalitzat del SEM. Heliport de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Carrer de les Esplanetes, 14)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, assitirà a l'acte de presentació de la nova helisuperfície H24 de l’Hospital Verge de la Cinta, on podrà aterrar el vol nocturn amb helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). En la presentació també hi participaran la gerent de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre, Mar Lleixà; el gerent de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, Carlos Tobar; el cap dels Serveis Especialitzats del SEM; el doctor Josep Maria Soto i la regidora de Salut de l’Ajuntament de Tortosa, Mònica Ripoll.
 
La presentació serà al mateix l’heliport de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Carrer de les Esplanetes,14 - Tortosa). Els mitjans audiovisuals podran enregistrar imatges de l’enlairament i aterratge de l'helicòpter.