La consellera Alba Vergés inaugura la Universitat Catalana d'Estiu el diumenge a Prada

query_builder   16 agost 2019 10:00

event_note Nota de premsa

La consellera Alba Vergés inaugura la Universitat Catalana d'Estiu el diumenge a Prada

La consellera de Salut, Alba Vergés, inaugurarà aquest diumenge, 18 d’agost, la 51a edició de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE) a la localitat de Prada, a la Catalunya Nord  (Liceu Renouvier, Carretera de Catllà s/n., 66500 Prada, França).
 
Vergés pronunciarà la conferència “Un sistema de salut proper, just i per a tothom” a les 11 hores, en el marc del programa de Ciències de la Salut de la UCE.
Després, a les 12 hores, la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya inaugurarà l’edició de 2019 de la Universitat Catalana d’Estiu.  

11:00|La consellera Vergés inaugura la Universitat Catalana d'Estiu. Liceu Renouvier ( ctra. de Catllà, s/n)|Prada (Catalunya Nord)

La consellera de Salut, Alba Vergés, inaugurarà la 51a edició de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE). Vergés pronunciarà la conferència “Un sistema de salut proper, just i per a tothom” a les 11 hores en el marc del programa de Ciències de la Salut de la UCE. Després, a les 12 hores, la consellera inaugurarà l’edició de 2019 de la Universitat Catalana d’Estiu.