La Secretaria per a la Immigració i la Fundació Lluís Carulla presenten la V edició del Premis Francesc Candel

query_builder   17 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La Secretaria per a la Immigració i la Fundació Lluís Carulla presenten la V edició del Premis Francesc Candel

L'acte comptarà amb la presència, entre d'altres, de la vídua de l'escriptor, Joana Gardés, i del seu biògraf Genís Sinca
 
El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, i la presidenta de la Fundació Lluís Carulla, Montserrat Carulla, presidiran demà divendres 18 d'abril la presentació dels V Premis Francesc Candel. Es tracta d'una iniciativa que vol reconèixer bones pràctiques en integració de persones immigrades a Catalunya, que fomentin la sensibilització sobre el fet migratori entre el conjunt de la població i una visió positiva de la diversitat cultural del nostre país als mitjans de comunicació.
 
Enguany es tracta de la primera edició després de la mort de l'escriptor el passat mes de novembre. Per aquest motiu, durant l'acte presentació també intervindrà el periodista Genís Sinca, que publicarà en breu una biografia de Francesc Candel. Així mateix també es preveu la participació de la vídua de l'escriptor, Joana Gardés, i del director de la Fundació Lluís Carulla, Carles Duarte.

12:00|.Departament d'Acció Social i Ciutadania. Palau de Mar (Pl. Pau Vila, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, i la presidenta de la Fundació Lluís Carulla, Montserrat Carulla, presidiran la presentació dels V Premis Francesc Candel. Es tracta d'una iniciativa que vol reconèixer bones pràctiques en integració de persones immigrades a Catalunya, que fomentin la sensibilització sobre el fet migratori entre el conjunt de la població i una visió positiva de la diversitat cultural del nostre país als mitjans de comunicació.