El conseller Puigneró presenta el Congrés de Govern Digital 2019

query_builder   29 agost 2019 11:00

event_note Nota de premsa

El conseller Puigneró presenta el Congrés de Govern Digital 2019

L’acte de presentació tindrà lloc el proper dilluns, 2 de setembre, al Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, a les 11 hores
El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, acompanyat de la directora gerent del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC), Marga Bonmatí, i el president de Localret, Xavier Fonollosa, presentarà el proper dilluns, 2 de setembre, l’edició d’enguany del Congrés de Govern Digital. L’acte de presentació tindrà lloc a la seu del Departament de Polítiques Digitals, a les 11 hores.
 
El Congrés de Govern Digital és el fòrum de debat de referència a Catalunya en l’àmbit de l’administració digital i aquest any se celebrarà els dies 17 i 18 de setembre com a punt de trobada de la transformació digital del sector públic català.

11:00|El conseller Puigneró presenta el Congrés de Govern Digital 2019. Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública (Via Laietana, 26) |Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, acompanyat de la directora gerent del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC), Marga Bonmatí, i el president de Localret, Xavier Fonollosa, presentarà l’edició d’enguany del Congrés de Govern Digital.