30 d'agost, a les 12.30 hores, al Centre de Comandament i Videovigilància (CCV). Seu de la Policia Portuària del Port de Tarragona

El departament d'Interior i el Port de Tarragona signen un conveni per a la prestació de serveis comuns de prevenció i control d'emergències

query_builder   29 agost 2019 12:42

event_note Nota de premsa

30 d'agost, a les 12.30 hores, al Centre de Comandament i Videovigilància (CCV). Seu de la Policia Portuària del Port de Tarragona

El departament d'Interior i el Port de Tarragona signen un conveni per a la prestació de serveis comuns de prevenció i control d'emergències

• Els Bombers de la Generalitat assumiran funcions de salvament i rescat de persones i d’extinció d’incendis en edificis i en vaixells, entre d’altres.

• L’Autoritat Portuària de Tarragona invertirà 150.000 € l’any per l’adquisició d’equipament especialitzat d’intervenció, durant els 4 anys de durada del conveni.

El conseller d’Interior, Miquel Buch, i el president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Maria Cruset Domènech, signaran demà divendres 30 d’agost a les 12:30 hores el  conveni entre l’Autoritat Portuària de Tarragona i el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya – Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, per a la prestació dels serveis comuns de prevenció i control d’emergències al Port de Tarragona. L’acte tindrà lloc al Centre de Comandament i Videovigilància (CCV) a la seu de la Policia Portuària.
 
Gràcies a aquest acord, els Bombers de la Generalitat assumiran funcions de salvament i rescat de persones i d’extinció d’incendis en edificis i en vaixells, entre d’altres.
 
Després de la signatura es farà una atenció a mitjans a peu dret, davant de l’edifici de la Policia Portuària.


TEMA:  SIGNATURA DEL CONVENI PER A LA PRESTACIÓ DE SERVEIS COMUNS DE PREVENCIÓ I CONTROL D’EMERGÈNCIES  
DIA:      DIVENDRES, 30 D’AGOST DE 2019
HORA:  12.30 H
LLOC:  Centre de Comandament i Videovigilància (CCV). seu de la Policia Portuària del Port de Tarragona.
 

12:30|El conseller Buch signa el conveni per a la prestació de serveis comuns de prevenció i control d'emergències al Port de Tarragona. Accés de Reus s/n |Tarragona (Tarragonès)

El conseller d’Interior, Miquel Buch, i el president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Maria Cruset Domènech, signaran el  conveni entre l’Autoritat Portuària de Tarragona i el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya – Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, per a la prestació dels serveis comuns de prevenció i control d’emergències al Port de Tarragona. L’acte tindrà lloc al Centre de Comandament i Videovigilància (CCV) a la seu de la Policia Portuària. Després de la signatura es farà una atenció a mitjans a peu dret, davant de l’edifici de la Policia Portuària.