El conseller Calvet assisteix a la calada del túnel de Tresponts

query_builder   29 agost 2019 14:25

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet assisteix a la calada del túnel de Tresponts

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, assistirà dema divendres, 30 d’agost, a la calada del túnel de Tresponts, que es realitza en el marc de les obres de condicionament de la C-14 entre Organyà i Montant de Tost. Amb la trobada dels dos fronts d’excavació conclou la perforació del nou túnel.
A l’acte també hi assistiràn els acaldes d’Organyà, Oliana, Coll de Nargó, Fígols i Alinya, la Seu d’Urgell i el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.
 
L’acte començarà a les 10.30 hores a la Boca Nord del túnel, des d’on s’entrarà a la cavitat i es podran prendre imatges de com un martell hidràulic, des de l’altra banda, acaba la perforació. En acabar, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.
 
L’hora de trobada per als mitjans serà un quart d’hora abans de l’inici de l’acte, a les 10.15 hores, a la Boca Nord del túnel (s’adjunta mapa amb el punt de trobada) on, al costat dret de la carretera, hi ha una esplanada on es podran estacionar els vehicles.

10:30|El conseller Calvet assisteix a la calada del túnel de Tresponts. Boca Nord del túnel. C-14. Pk 166|Organyà (Alt Urgell)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, assistirà a la calada del túnel de Tresponts, que es realitza en el marc de les obres de condicionament de la C-14 entre Organyà i Montant de Tost.