La consellera de Cultura participa en la presentació de la 28a edició del festival Temporada Alta

query_builder   30 agost 2019 10:19

event_note Nota de premsa

La consellera de Cultura participa en la presentació de la 28a edició del festival Temporada Alta

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, participarà el proper dilluns, 2 de setembre, en la roda de premsa de presentació de la programació de Temporada Alta 2019, la cita teatral i cultural de la tardor a Catalunya.
 
La presentació es farà a partir de les 11 hores al Teatre Municipal de Girona. A l’acte, també hi participaran l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; la regidora de Cultura de Salt, Núria Heras; i el director del Festival Temporada Alta, Salvador Sunyer.
 
El festival, que arriba a la seva 28a edició i que tindrà lloc del 6 d’octubre al 9 de desembre, és l’aparador de les noves produccions i estrenes del país i també del panorama escènic internacional, amb un peu a Europa i l’altre a Amèrica Llatina. Enguany es caracteritza per una aposta més forta per la producció pròpia i la coproducció, enteses com a motor de creació escènica, i amb vincles internacionals cada vegada més consolidats.

11:00|La consellera Vilallonga participa en la presentació de la 28a edició del festival Temporada Alta . Teatre Municipal de Girona (pl. del Vi, 1)|Girona (Gironès)

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, participa en la presentació de la 28a edició del festival Temporada Alta. L'acompanyarà el delegat del Govern a Girona, Pere Vila.