Visita als treballs forestals de regeneració dels boscos afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre

query_builder   2 setembre 2019 13:12

event_note Nota de premsa

Visita als treballs forestals de regeneració dels boscos afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre

Aquestes actuacions facilitaran la regeneració natural del bosc, disminuiran els riscos relacionats amb l’erosió, i permetran millorar algunes infraestructures bàsiques per a la prevenció d'incendis forestals
 
 
El director general de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Oriol Anson, el director dels Serveis Territorials d’Agricultura a les Terres de l’Ebre, Ferran Grau, i el conseller delegat de Forestal Catalana S.A., Gabriel Esquius, visitaran demà dimarts, 3 de setembre, a les 10.00 hores, els treballs de restauració dels terrenys forestals afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre del passat 26 de juny.
 
Les actuacions que s’han iniciant avui mateix, al terme municipal de Flix (Ribera d’Ebre), consisteixen en la retirada de l’arbrat cremat per a facilitar la regeneració i disminuir els riscos relacionats amb l’erosió i la sanitat vegetal. També s’està actuant d’urgència en la retirada d’arbres en la xarxa de camins de la zona incendiada.
 
 
Dia: 03/09/2019
Hora: 10.00h
Lloc:  Polígon Industrial la Devesa. Carretera. C-233, s/n. Flix.
Àrea de servei Bon Àrea
 
 

10:00|Visita als treballs forestals de regeneració dels boscos afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre. Polígon Industrial la Devesa ( ctra. C-233, s/n) |Flix (Ribera d'Ebre)

El director general de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Oriol Anson; el director dels Serveis Territorials d’Agricultura a les Terres de l’Ebre, Ferran Grau, i el conseller delegat de Forestal Catalana S.A., Gabriel Esquius, visitaran els treballs de restauració dels terrenys forestals afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre del passat 26 de juny.