El CatSalut i l'AECC de Lleida engeguen un projecte per incentivar el consum de fruita en l'entorn laboral

query_builder   2 setembre 2019 13:54

event_note Nota de premsa

El CatSalut i l'AECC de Lleida engeguen un projecte per incentivar el consum de fruita en l'entorn laboral

El Servei Català de la Salut (CatSalut) de Lleida i l'AECC – Catalunya contra el Càncer de Lleida engeguen demà, 3 de setembre, el projecte 'Dia de la Fruita' amb l'objectiu de promocionar el consum d'aliments de fruita en l’entorn laboral.
 
El 'Dia de la Fruita' no sols ajuda a promocionar el consum d’aliments saludables sinó que també és un projecte solidari. El CatSalut oferirà, un dia a la setmana, als treballadors fruita a canvi d’un donatiu a la guardiola de l’AECC. Els beneficis d'aquesta acció aniran íntegrament destinats a l'AECC Lleida per tal d'ajudar a seguir oferint serveis i prestacions totalment gratuïtes.
 
Durant la presentació de demà estaran presents Divina Farreny, gerent de la Regió Sanitària Lleida i de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran; Mercè Bieto, subdirectora Regional de Salut Pública a Lleida i Alt Pirineu i Aran; Eduardo Serrano, president de l'AECC Lleida; Eva Figuera, gerent de l'AECC Lleida; i la Dra. Antonieta Barahona, especialista en nutrició i col·laboradora de l'AECC Lleida.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació del projecte ‘Dia de la Fruita’
DIA:
Dimarts, 3 de setembre de 2019
HORA:
12.00 h
LLOC:
Sala de Juntes del Departament de Salut a Lleida
Av. Alcalde Rovira Roure, 2
Lleida
 
 
Lleida, 2 de setembre de 2019