La consellera Vilallonga visita Lleida

query_builder   3 setembre 2019 16:28

event_note Nota de premsa

La consellera Vilallonga visita Lleida

  • Aquest dijous, a les 13.30 hores, oferirà una roda de premsa per informar de les novetats principals del Museu de Lleida
La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, visitarà el proper dijous, 5 de setembre, diverses institucions i equipaments de la ciutat de Lleida.
 
A les 10.30 hores visitarà la seu dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, on serà rebuda pel delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, i pel director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Àngel Cullerés.
 
Més tard, a les 11.30 hores, la consellera de Cultura visitarà l’Ajuntament de Lleida, on la rebrà el paer en cap, Miquel Pueyo.
 
Posteriorment, a les 12.30 hores, Vilallonga es traslladarà al Museu de Lleida, on participarà en la reunió del Plenari del Consorci del Museu. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici de la trobada. Un cop acabada la sessió, a les 13.30 hores, la consellera oferirà una roda de premsa a la Sala de Renaixement i Barroc del Museu, en què explicarà les novetats principals d’aquest equipament. Acompanyaran la consellera, a més del paer en cap, el bisbe de Lleida, Salvador Giménez; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot.
 
Finalment, a les 16.45 hores, Vilallonga visitarà la Seu Vella, acompanyada del seu director, Joan Baigol.
 
 

13:30|La consellera Vilallonga presenta les principals novetats del Museu de Lleida. Museu de Lleida ( c. del Sant Crist, 1)|Lleida (Segrià)

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, oferirà una roda de premsa sobre les novetats principals del Museu de Lleida.