El president Torra participa demà als Esmorzars Informatius d'Europa Press a Madrid

query_builder   4 setembre 2019 11:41

event_note Nota de premsa

El president Torra participa demà als Esmorzars Informatius d'Europa Press a Madrid

 
·       El cap de l’Executiu estarà acompanyat dels consellers Budó, Puigneró i  Vergés i del delegat del Govern a Madrid
 

 

 
El president de la Generalitat, Quim Torra, intervindrà demà dijous, 5 de setembre, als Esmorzars Informatius que organitza l’agència Europa Press. L’acte se celebrarà a les 9.00 hores a l’Hotel Villa Magna de Madrid.
 
El cap de l’Executiu estarà acompanyat de la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró; de la consellera de Salut, Alba Vergés, i del delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, Gorka Knörr.
 
L’acte començarà amb una presentació a càrrec del president d’Europa Press, Asís Martín de Cabiedes. A continuació, el president Torra farà una intervenció i, quan acabi, el director d’Europa Press, Javier García Vila, obrirà un torn de preguntes amb els assistents.
 
Nota: Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’acte han de confirmar la seva assistència a l’agència Europa Press.

09:00|Conferència "Democràcia!" als esmorzars Informatius d'Europa Press. Hotel Villa Magna (Paseo de la Castellana, 22)|Madrid (Madrid)

El president de la Generalitat, Quim Torra, intervindrà als Esmorzars Informatius que organitza l’agència Europa Press amb la conferència "Democràcia!". L’acte començarà amb una presentació a càrrec del president d’Europa Press, Asís Martín de Cabiedes. A continuació, el president Torra farà una intervenció i, quan acabi, el director d’Europa Press, Javier García Vila, obrirà un torn de preguntes amb els assistents. El cap de l’Executiu estarà acompanyat de la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró; de la consellera de Salut, Alba Vergés, i del delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, Gorka Knörr.
 
Nota: Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’acte han de confirmar la seva assistència a l’agència Europa Press.