El conseller Calvet presideix l'Assemblea General Extraordinària de l'AGi

query_builder   5 setembre 2019 14:21

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet presideix l'Assemblea General Extraordinària de l'AGi

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presidirà demà divendres, 6 de setembre, l’Assemblea General Extraordinària de l’Associació per a la Promoció i Desenvolupament de les Comarques Gironines (AGi).
A la reunió, celebrada a petició del conseller del DTES, hi assistirà el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el delegat del Govern a Girona i president de l’AGi, Pere Vila, juntament amb altres representants del Govern, ajuntaments i entitats socials.
 
La reunió servirà per tractar la decisió de Ryanair sobre la seva base a l’aeroport de Girona.
 
A les 18.00 hores, els mitjans que ho vulguin podran prendre imatges de la reunió. Posteriorment, en acabar la reunió, a les 18.30 hores aproximadament, el conseller atendrà els mitjans.

18:30|El conseller Calvet presideix l'Assemblea General Extraordinària de l'AGi. Pl. Pompeu Fabra, 1|Girona (Gironès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presidirà l’Assemblea General Extraordinària de l’Associació per a la Promoció i Desenvolupament de les Comarques Gironines (AGi). A la reunió, celebrada a petició del conseller del DTES, hi assistirà el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i, el delegat del Govern a Girona i president de l’AGi, Pere Vila, juntament amb altres representants del Govern, ajuntaments i entitats socials.