El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre presideix la Comissió de Seguiment de la Mosca negra

query_builder   6 setembre 2019 12:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre presideix la Comissió de Seguiment de la Mosca negra

El delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, presidirà aquest dilluns, 9 de setembre, la reunió de la Comissió de Seguiment de la mosca negra, en què hi participen els representants territorials dels departaments de la Generalitat que en formen part, a més de Vicepresidència, Economia i Hisenda, també Salut; Territori i Sostenibilitat; Empresa i Coneixement i Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; juntament amb els representants de l’ens gestor, el Consorci de Polítiques Ambientals de les Comarques de l’Ebre (COPATE).
 
Un cop finalitzi la reunió, a les 11.30 hores aprox., Xavier Pallarès, en faran una valoració a la mateixa seu de la Delegació Territorial del Govern, al carrer Montcada, 23 – Palau Abària, de Tortosa.

11:30|Comissió de seguiment de la Mosca negra. Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. Palau Abària ( c. Montcada, 23)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, atendrà els mitjans de comunicació un cop finalitzi la reunió de la Comissió de seguiment de la Mosca negra de les Terres de l'Ebre.