La consellera Vilallonga presenta en roda de premsa la primera convocatòria de fons FEDER destinada exclusivament a Cultura

query_builder   10 setembre 2019 12:16

event_note Nota de premsa

La consellera Vilallonga presenta en roda de premsa la primera convocatòria de fons FEDER destinada exclusivament a Cultura

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, presentarà en roda de premsa el proper dijous 12 de setembre, a les 12 hores, la primera convocatòria de fons FEDER destinada exclusivament a Cultura. Es tracta de tres línies per a millores en equipaments museístics, patrimoni cultural, i equipaments escènics i musicals. La presentació es farà al Palau Marc, seu del Departament de Cultura.
 
La consellera estarà acompanyada del secretari general de Cultura, Francesc Vilaró, i donaran tots els detalls d’aquestes tres línies d’ajuts, l’aportació d’inversió, i les tipologies dels projectes que es poden acollir a aquests fons provinents de la Unió Europea.

12:00|La consellera Vilallonga presenta els Fons FEDER destinats a Cultura. Departament de Cultura ( La Rambla, 8)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, presentarà en roda de premsa la primera convocatòria de fons FEDER destinada exclusivament a Cultura.