La consellera Jordà participarà diumenge a Girona en una collita de pomes en el marc del concurs "Apadrina el teu arbre fruiter"

query_builder   13 setembre 2019 13:09

event_note Nota de premsa

La consellera Jordà participarà diumenge a Girona en una collita de pomes en el marc del concurs "Apadrina el teu arbre fruiter"

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), Teresa Jordà, acompanyada de la directora dels Serveis Territorials del DARP a Girona, Elisabet Sànchez, participarà el pròxim diumenge, 15 de setembre, a les 09:30 h, en la collita de poma que tindrà lloc a l’explotació Satlle Agroramadera de Jafre, Girona, en el marc del concurs “Apadrina el teu arbre fruiter”.
 
La consellera Jordà estarà acompanyant 5 de les 20 persones guanyadores d’aquest concurs, organitzat pel Departament d’Agricultura dins de la campanya d’aquest estiu feta amb l’objectiu de promoure el consum de fruita dolça. Els 10 primers guanyadors van ser premiats amb l’apadrinament de 10 nectariners d’una explotació d’Alcarràs (Segrià), i van poder-ne recollir els fruits el passat mes de juliol. Els 5 restants, van fer el mateix amb les 5 pereres que van apadrinar, en la collita de pera de les quals també van participar, en aquest cas a Alcoletge (Segrià).
 
Es tracta de la primera edició d’aquest concurs que s’ha celebrat mitjançant Faceboock i que consistia a descriure amb qui compartiries la collita obtinguda d’un arbre fruiter. Els autors de les descripcions guanyadores van ser premiats amb l’apadrinament d’un arbre fruiter i la participació en la recollida de la fruita produïda per aquest arbre. El concurs ha permès que famílies d’arreu de Catalunya puguin conèixer de prop en què consisteix el procés de recollida de la fruita.
 
Aquesta mateixa campanya destinada a promoure el consum de fruita ha comptat també amb anuncis publicitaris en ràdio, premsa i xarxes socials que tenien com a eslògan “La teva fruita”.
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i https://twitter.com/agriculturacat.
 

09:30|La consellera Jordà participa en una collita de pomes en el marc del concurs "Apadrina el teu arbre fruiter". Explotació Satlle Agroramadera|Jafre (Baix Empordà)

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, acompanyarà 5 de les 20 persones guanyadores del concurs "Apadrina el teu arbre fruiter", organitzat pel Departament d’Agricultura dins de la campanya d’aquest estiu feta amb l’objectiu de promoure el consum de fruita dolça.