Les conselleres Capella i Vergés visiten el centre de justícia juvenil Els Til·lers per a joves amb problemes de salut mental i drogues

query_builder   16 setembre 2019 12:15

event_note Nota de premsa

Les conselleres Capella i Vergés visiten el centre de justícia juvenil Els Til·lers per a joves amb problemes de salut mental i drogues

La consellera de Justícia, Ester Capella, i la consellera de Salut, Alba Vergés, visitaran el proper dimecres 18 de setembre la unitat terapèutica del centre de justícia juvenil Els Til·lers, a Mollet del Vallès, destinada a l’internament de joves amb problemes de salut mental i toxicomanies.  
 
A les 11 h les conselleres iniciaran el recorregut de les noves instal·lacions de la unitat terapèutica i, posteriorment, oferiran una roda de premsa conjunta.
 
Cal tenir en compte que es tracta d’un recinte de seguretat i que cap dels periodistes acreditats podrà abandonar les instal·lacions fins al final de la roda de premsa. En conjunt, la visita i la roda de premsa duraran un màxim d’una hora i mitja.
 
Cal acreditar-se a través de premsa.justicia@gencat.cat abans de demà dimarts, 17 de setembre a les 12.00 h, especificant-hi nom, cognoms, DNI i mitjà de comunicació.
 
Els periodistes acreditats hauran de ser a les 10.30 h al Centre per tal de poder passar el control d’accés i començar puntualment.

11:00|Les conselleres Capella i Vergés visiten el centre de justícia juvenil Els Til·lers per a joves amb problemes de salut mental i drogues. Centre Educatiu Els Til·lers ( c. dels Mossos d'Esquadra número, 3)|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

La consellera de Justícia, Ester Capella, i la consellera de Salut, Alba Vergés, visitaran la unitat terapèutica del centre de justícia juvenil Els Til·lers, a Mollet del Vallès, destinada a l’internament de joves amb problemes de salut mental i toxicomanies.  També hi assistirà el secretari de Mesures Penals, Rehabilitació i Atenció a la Víctima, Amand Calderó, i la directora general d'Execució Penal a la Comunitat i Justícia Juvenil, Gisela Torns.