El president Torra presideix demà el lliurament dels Premis Literaris de Girona

query_builder   16 setembre 2019 16:23

event_note Nota de premsa

El president Torra presideix demà el lliurament dels Premis Literaris de Girona

 ·         El cap de l’Executiu estarà acompanyat de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, encapçalarà demà, dimarts 17 de setembre, a les 20.30 hores, l’acte de lliurament dels Premis Literaris de Girona.
 
El cap de l’Executiu serà l’encarregat de lliurar el 52è premi Prudenci Bertrana de novel·la, que ha guanyat Montse Barderi per l’obra La memòria de l’aigua.
 
Durant l’acte, que se celebrarà a l’Auditori de Girona, es proclamaran els guanyadors del 19è Premi Lletra en les categories espai digital i experiència didàctica d’ensenyament-aprenentatge de la literatura en català i el 25è Cerverí a la millor lletra de cançó per votació popular.
 
A més, també es lliurarà el 34è Ramon Muntaner de literatura juvenil, que ha guanyat Lluís Prats, el 40è Carles Rahola d’assaig, que recollirà Ferran Sáez i el 42è Miquel de Palol de poesia, que ha guanyat Ramon Cardona.
 
A l’acte també hi assistirà l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president de la Fundació Prudenci Bertrana, Joan Domènech; el vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i el delegat del Govern a Girona, Pere Vila.
 
Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte s’han d’acreditar a l’adreça: nuri@premisliterarisdegirona.cat
 
 
 

20:30|El president Torra presideix el lliurament dels Premis Literaris de Girona. Auditori de Girona (Passeig de la Devesa, 35)|Girona (Gironès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, encapçalarà l’acte de lliurament dels Premis Literaris de Girona. El cap de l’Executiu serà l’encarregat de lliurar el 52è premi Prudenci Bertrana de novel·la, que ha guanyat Montse Barderi per l’obra La memòria de l’aigua. A l’acte també hi assistirà l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president de la Fundació Prudenci Bertrana, Joan Domènech; el vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i el delegat del Govern a Girona, Pere Vila.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte s’han d’acreditar a l’adreça: nuri@premisliterarisdegirona.cat