La consellera Budó presenta el PUOSC 2020-2024 a les Terres de l'Ebre

query_builder   17 setembre 2019 12:41

event_note Nota de premsa

La consellera Budó presenta el PUOSC 2020-2024 a les Terres de l'Ebre

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, presidirà demà, dimecres 18 de setembre, a les 11:30 hores a la seu del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre la presentació del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024 a les comarques ebrenques. L’acte al qual hi assistiran alcaldes, regidors i tècnics dels ajuntaments de les Terres de l’Ebre també comptarà amb la participació del delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarès, i del secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar. A l’acte, també hi assistiran la directora dels Serveis Territorials de Presidència, Rosa Peig i el sotsdirector general de Cooperació Local, Jordi Castells.
 
El PUOSC és el principal instrument de cooperació econòmica de la Generalitat per portar a terme noves infraestructures, equipaments o serveis de competència municipal. El pla està dotat de 250 milions d’euros, dividits en 2 línies de subvencions. 160 milions la primera i 90 milions la segona.

11:30|La consellera Budó presenta el PUOSC 2020-2024 a les Terres de l'Ebre. Seu del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre ( pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, presidirà la presentació del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024 a les comarques ebrenques. L’acte també comptarà amb la participació del delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarès, i del secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar. A l’acte, també hi assistiran la directora dels Serveis Territorials de Presidència, Rosa Peig, i el sotsdirector general de Cooperació Local, Jordi Castells.