Presentació de la nova flota de vehicles 100% sostenible de l'Institut Català de la Salut (ICS)

query_builder   18 setembre 2019 14:06

event_note Nota de premsa

Presentació de la nova flota de vehicles 100% sostenible de l'Institut Català de la Salut (ICS)

Aquest mes de setembre l’Institut Català de la Salut (ICS) ha iniciat el desplegament de la seva nova flota de vehicles 100% sostenibles. Els primers 12 cotxes ja estant atenent les urgències domiciliàries nocturnes a Barcelona ciutat. Aquest divendres 20 de setembre, se’n fa la presentació oficial en què es podran conèixer bona part dels nous models de vehicles que usaran els professionals.
 
La nova flota de l’ICS inclou 344 vehicles, dues terceres parts dels quals són 100% elèctrics. Aquesta decidida aposta per l’electrificació de la flota col·loca a l’Institut Català de la Salut en l’avantguarda de les administracions públiques de tot l’Estat pel que fa a la incorporació del vehicle elèctric en totes les seves necessitats de mobilitat.
 
A banda de l’atenció domiciliària, els vehicles que progressivament s’aniran incorporant al parc mòbil de la institució es destinaran a tasques logístiques, assistencials i de servei. L’ICS comptarà amb vehicles compactes urbans, turismes, furgonetes i fins i tot vehicles tot camí per aquells territoris que així ho necessiten. En aquest sentit, en aquells casos on les característiques dels serveis ho requereixen, la flota elèctrica es complementa amb models híbrids o de gas. 
 
La nova flota repercuteix en els professionals que els utilitzen -més confort i més seguretat- i també en la societat, ja que, entre altres beneficis es deixaran d’emetre 12.000 tones anuals de CO2 a l’atmosfera, un volum que equival a les emissions anuals de 1.000 llars.
 
Durant la presentació també es presentaran les principals mesures de l’ICS per ser una empresa compromesa amb la gestió ambiental.
 
10.00 h  - Els mitjans que ho desitgin poden fer gravació dels vehicles en circulació a les 10.00, 30 minuts abans de l’inici de l’acte. 
 
10.30 h  - Presentació de la nova flota de vehicles. Intervencions a càrrec de:
 
-  Josep M. Argimon, director gerent de l’Institut Català de la Salut (ICS)
-  Jordi Pujadas, referent de gestió ambiental i responsable del projecte de la flota sostenible ICS
-  Hble. Sra. Alba Vergés, consellera de Salut
 
11:00 h - Torn obert de preguntes
11:20 h - Visita als vehicles (situats al pati interior del CAP). Explicacions tècniques a càrrec de Jordi Pujadas. 
 
Lloc: Pati interior del CAP Casernes. Carrer de Fernando Pessoa, 47-51, 08030 Barcelona. L’accés al pati es pot fer per l’entrada principal del CAP.   
Telèfon de contacte: +34 637 36 52 22             

10:00|La consellera Vergés presenta la nova flota de vehicles 100% sostenible de l'ICS. Centre d'Atenció Primària Casernes ( c. Fernando Pessoa, 47-51)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, presentarà la nova flota de vehicles 100% sostenible de l'Institut Català de la Salut (ICS).