La consellera Budó presenta el PUOSC 2020-2024 al Penedès

query_builder   18 setembre 2019 16:20

event_note Nota de premsa

La consellera Budó presenta el PUOSC 2020-2024 al Penedès

 
·         Serà a les 17 hores a l'Edifici de l'Enològica de Vilafranca del Penedès

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, presidirà demà, dijous 19 de setembre, a les 17 hores a l'Edifici de l'Enològica a Vilafranca del Penedès, la presentació del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024. L’acte al qual hi assistiran alcaldes, regidors i tècnics dels ajuntaments del Penedès també comptarà amb la participació del delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès, Pere Regull, del secretari d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, i del sotsdirector general de Cooperació Local, Jordi Castells.
 
El PUOSC és el principal instrument de cooperació econòmica de la Generalitat per portar a terme noves infraestructures, equipaments o serveis de competència municipal. El pla està dotat de 250 milions d’euros, dividits en 2 línies de subvencions. 160 milions la primera i 90 milions la segona.

17:00|La consellera Budó presenta el PUOSC 2020-2024 al Penedès . Edifici de l'Enològica (c. Amàlia Soler, 29) |Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, presidirà la presentació del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024. L’acte al qual hi assistiran alcaldes, regidors i tècnics dels ajuntaments del Penedès també comptarà amb la participació del delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès, Pere Regull, del secretari d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, i del sotsdirector general de Cooperació Local, Jordi Castells.