El conseller Chakir el Homrani presenta a Girona la Programació territorial del Servei públic d'Ocupació de Catalunya

query_builder   20 setembre 2019 10:05

event_note Nota de premsa

El conseller Chakir el Homrani presenta a Girona la Programació territorial del Servei públic d'Ocupació de Catalunya

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, presentarà dilluns en roda de premsa la Programació Territorial del Servei públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) a Girona pel bienni 2019-2020. L’acte tindrà lloc a la Sala Carles Rahola a les 11h i acompanyaran el conseller la directora del SOC, Mercè Garau, i el delegat del Govern a Girona, Pere Vila.
 
La Programació territorial inclou tot un seguit d’actuacions en l’àmbit de les polítiques actives d’ocupació per estimular i fomentar la contractació i contribuir al desenvolupament econòmic local. Els programes abasten àmbits com la qualificació, la formació professional, l’emprenedoria i l’autoocupació o la mobilitat, entre d’altres.
 
Nota: Un cop acabada la roda de premsa (aproximadament a les 11:30h) tindrà lloc l’acte de presentació de la Programació a les entitats i agents socials de la demarcació. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici de l’acte.

11:00|El conseller El Homrani presenta a Girona la programació territorial del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Edifici de la Generalitat (pl. Pompeu Fabra, 1) |Girona (Gironès)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, presentarà en roda de premsa la programació territorial del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) a Girona pel bienni 2019-2020. Acompanyaran al conseller la directora del SOC, Mercè Garau, i el delegat del Govern a Girona, Pere Vila.