Visita territorial del conseller d'Educació, Josep Bargalló, a les Borges Blanques

query_builder   19 setembre 2019 15:16

event_note Nota de premsa

Visita territorial del conseller d'Educació, Josep Bargalló, a les Borges Blanques

  • El titular d’Educació visitarà l’Escola Joan XXIII i l’Institut Josep Vallverdú de la població
 
  • També inaugurarà conjuntament amb consellera Teresa Jordà el Curs Acadèmic 2019-2020 de les Escoles Agràries de Catalunya
 
El conseller d’Educació, Josep Bargalló, durà a terme demà una visita territorial a les Borges Blanques, on visitarà l’Escola Joan XXIII i l’Institut Josep Vallverdú de la població, acompanyat del seu alcalde, Enric Mir. També hi seran presents el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Ramon Farré, i el director dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida, Carles Vega.
 
Així mateix, conjuntament amb consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, inauguraran de forma oficial el curs 2019-2020 de les Escoles Agràries de Catalunya. Serà a partir de les 11.45 hores a l’Escola Agrària de les Borges Blanques on els consellers faran valoracions i  explicaran les novetats previstes per a aquest nou curs.
 
Visita als dos centres educatius
 
Bargalló arribarà a les 10h a l’Escola Joan XXIII on, acompanyat de la directora del centre, Esther Arqués, farà un recorregut per les seves instal·lacions. Seguidament, el conseller d’Educació mantindrà una trobada amb l’equip directiu de l’escola.
 
Després d’inaugurar el curs de les Escoles Agràries, a les 13.30h Bargalló es traslladarà a l’Institut Josep Vallverdú, on també visitarà les instal·lacions del centre, amb la seva directora, Antonieta Bernat
 
19 de setembre de 2019
El conseller Bargalló visita les Borges Blanques

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, durà a terme demà una visita territorial a les Borges Blanques, on visitarà l’Escola Joan XXIII i l’Institut Josep Vallverdú de la població.

  • 10:00|Escola Joan XXIII . C. Diagonal, s/n|Les Borges Blanques (Garrigues)

    El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visitarà l'Escola Joan XXIII.

  • 13:30|Institut Josep Vallverdú. C. Dr. Josep Trueta|Les Borges Blanques (Garrigues)

    El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visitarà l’Institut Josep Vallverdú.