La consellera Budó presenta el PUOSC 2020-2024 a la Catalunya Central

query_builder   20 setembre 2019 18:56

event_note Nota de premsa

La consellera Budó presenta el PUOSC 2020-2024 a la Catalunya Central

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, presidirà aquest dilluns 23 de setembre, a les 10 hores el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024 a les comarques de la Catalunya Central. L’acte al qual hi assistiran alcaldes, regidors i tècnics dels ajuntaments, també comptarà amb la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps. 
 
A continuació, es farà una exposició més tècnica del pla en la qual hi participaran la directora general d’Administracions Locals, Rosa Vestit, el director dels Serveis Territorials de Presidència a la Catalunya Central, Ivet Castaño, i el sotsdirector general de Cooperació Local, Jordi Castells.
 
 El PUOSC és el principal instrument de cooperació econòmica de la Generalitat per portar a terme noves infraestructures, equipaments o serveis de competència municipal. El pla està dotat de 250 milions d’euros, dividits en 2 línies de subvencions. 160 milions la primera i 90 milions la segona.

10:00|La consellera Budó presenta el PUOSC 2020-2024 a la Catalunya Central. C. de l'Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5|Vic (Osona)

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, presidirà el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024 a les comarques de la Catalunya Central. L’acte al qual hi assistiran alcaldes, regidors i tècnics dels ajuntaments, també comptarà amb la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps. A continuació, es farà una exposició més tècnica del pla en la qual hi participaran la directora general d’Administracions Locals, Rosa Vestit, el director dels Serveis Territorials de Presidència a la Catalunya Central, Ivet Castaño, i el sotsdirector general de Cooperació Local, Jordi Castells.