Presentació de l'ampliació de la prova pilot d'accés d'escúters homologats al transport públic de l'àrea metropolitana de Barcelona

query_builder   23 setembre 2019 10:40

event_note Nota de premsa

Presentació de l'ampliació de la prova pilot d'accés d'escúters homologats al transport públic de l'àrea metropolitana de Barcelona

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i TRAM presentaran el proper dimecres, 25 de setembre, l’ampliació de la prova pilot d’accés d’escúters homologats per a persones amb mobilitat reduïda als principals transports públics de l’àrea metropolitana de Barcelona.
 
A partir de dimecres, la prova pilot s’amplia a 21 municipis, s’hi afegeixen el TRAM i les línies de Bus Metropolità operades per l’AMB, i els models d’escúters homologats passen de 9 a 19.
 
Dimecres 25, a les 11 hores, es realitzarà un trajecte de demostració en TRAM amb els mitjans de comunicació i dos usuaris/es d’escúter des de la parada de Francesc Macià fins a la de Zona Universitària.
 
Un cop arribats a Zona Universitària, a prop de la parada, es faran declaracions als mitjans de comunicació. Hi intervindran Margarita Marí Klose, regidora presidenta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona; Eduard Unzeta, cap del Servei de Gestió i Explotació del Transport de l’AMB; Pere Torres, director general de l’ATM, i Oriol Amorós, secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.
 
Els mitjans que així ho vulguin podran entrevistar els usuaris/es d’escúters participants.

11:00|Ampliació de la prova pilot d'accés d'escúters homologats per a persones amb mobilitat reduïda al transport públic de l'àrea metropolitana de Barcelona. Parada de Francesc Macià del TRAM|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, participarà en la presentació de l'ampliació de la prova pilot d'accés d'escúters homologats per a persones amb mobilitat reduïda al transport públic de l’àrea metropolitana de Barcelona.