La consellera d'Empresa i Coneixement visitarà l'Oficina de Turisme del Palau Robert amb motiu del Dia Mundial del Turisme

query_builder   26 setembre 2019 12:25

event_note Nota de premsa

La consellera d'Empresa i Coneixement visitarà l'Oficina de Turisme del Palau Robert amb motiu del Dia Mundial del Turisme

  • Àngels Chacón posarà en valor la tasca que realitzen els punts d’informació turística de Catalunya i donarà a conèixer dades sobre el sector turístic
Amb motiu del Dia Mundial del Turisme, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i el director general de Turisme, Octavi Bono, atendran demà els turistes que a partir de les 10.30 hores es personin a l’oficina de turisme de Palau Robert per demanar informació sobre la nostra destinació. D’aquesta manera, els dos representants turístics de Catalunya volen posar en valor la tasca que realitzen les oficines de turisme, i compartir amb les turistes els serveis que s’hi ofereixen.
 
La consellera atendrà als mitjans a les 10.30 hores. Farà balanç de la temporada turística i donarà dades de la tasca que realitzen les oficines de turisme de Catalunya. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita i l’atenció als turistes.

La titular del departament d’Empresa i Coneixement també realitzarà una visita a l’oficina durant la qual els informadors li donaran detalls sobre els serveis que s’ofereixen als punts d’informació turística de la Generalitat.
 

10:30|La consellera Chacón visita l'Oficina de Turisme del Palau Robert amb motiu del Dia Mundial del Turisme. Passeig de gràcia, 107|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i el director general de Turisme, Octavi Bono, atendran els turistes que a partir de les 10.30 hores es personin a l’oficina de turisme de Palau Robert per demanar informació sobre la nostra destinació. La titular del departament d’Empresa i Coneixement també realitzarà una visita a l’oficina durant la qual els informadors li donaran detalls sobre els serveis que s’ofereixen als punts d’informació turística de la Generalitat.