El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visita diferents centres educatius de Girona

query_builder   26 setembre 2019 12:05

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visita diferents centres educatius de Girona


  • El titular d’Educació visitarà l’Escola Jaume Auguet, l’Institut Narcís Xifra, el centre Fedac-Pont Major, l’Ajuntament i els Serveis Territorials de Girona
El conseller d’Educació, Josep Bargalló, durà a terme demà una visita territorial a diferents centres educatius de Girona, acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Educació, Martí Fonalleras.
 
En primer lloc, a les 9h, Bargalló arribarà al centre Fedac-Pont Major. Acompanyat del director del centre, Modest Jou, entrarà en algunes de les aules de primària i mantindrà una trobada amb l’equip directiu. En acabar, a les 10:30h, es traslladarà a l’Escola Jaume Auguet on serà rebut per la directora Laura Serrats, i després de recórrer les instal·lacions es reunirà amb l’equip del centre.
 
A les 11:45h el conseller d’Educació visitarà l’Institut Narcís Xifra, conjuntament amb el director del centre Josep Cortada. Posteriorment, es traslladarà a l’Ajuntament de Girona on serà rebut per l’alcaldessa del municipi Marta Madrenas, amb qui mantindrà una trobada. Finalment, a partir de les 14h, Josep Bargalló visitarà la seu dels Serveis Territorials d’Educació de Girona.

09:00|El conseller Bargalló fa una visita Territorial a Girona. c. Pont Major, 21|Girona (Gironès)

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà diferents centres educatius de Girona.