Boada inaugura l'exposició "Bombers de Vic, 150 anys"

query_builder   17 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Boada inaugura l'exposició "Bombers de Vic, 150 anys"

La mostra es podrà visitar fins el 20 de juliol, al Museu de l'Art de la Pell de la capital d'Osona
El secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, inaugurarà proper divendres 18 d’abril, a les 19.00 hores, al Museu de l’Art de la Pell de Vic, una exposició sobre la història del parc de Bombers de la ciutat, que enguany celebra el seu 150è aniversari.
 
Boada estarà acompanyat pel cap de la Regió d’Emergències Centre dels Bombers de la Generalitat, Jordi Vila, membres de la Comissió Organitzadora dels actes dels 150 anys, així com també pel tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vic, Xavier Solà, entre d’altres autoritats.
 
L’exposició fa un recorregut per la història dels Bombers de Vic amb tot un seguit d’objectes i fotografies que van des de l’any 1858 fins al dia d’avui. Una mostra en la qual, no només es pot veure l’evolució que han experimentat els mitjans d’extinció i els seus equipaments, sinó també algunes imatges de totes aquelles persones que, al llarg dels anys, han format part d’aquest parc.
 
Durant l’acte d’inauguració hi haurà també un concert de gralla i piano en directe. Un cop finalitzats els parlaments, les autoritats assistents faran un recorregut per la mostra i, posteriorment, atendran als mitjans de comunicació que ho desitgin.
 
L’exposició es podrà visitar fins al 20 de juliol tots els dies de la setmana entre les 11.00 hores i les 14.00 hores i, de dilluns a dissabte també a les tardes, entre les 17.00 i les 20.00 hores.
 
Per a més informació consulteu el web www.bombersvic.cat
 
Cerdanyola del Vallès, 17 d'abril de 2008
10.00 hores

19:00|.Museu de l'Art de la Pell (c. Arquebisbe Alemany, 5)|Vic (Osona)

El secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, inaugurarà l’exposició “Bombers de Vic, 150 anys”.