El conseller Jordi Puigneró visitarà dilluns les obres de desplegament de la fibra òptica a Taradell

query_builder   27 setembre 2019 12:43

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Puigneró visitarà dilluns les obres de desplegament de la fibra òptica a Taradell

El punt de trobada per als mitjans de comunicació serà a l’encreuament de la carretera de BV-5306 amb el desviament cap a la masia el Molist
El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà el proper dilluns, 30 de setembre, a les 17.30 hores, les obres de desplegament de la fibra òptica al municipi de Taradell (Osona). El punt de trobada per als mitjans de comunicació serà a l’encreuament de la carretera de BV-5306 amb el desviament cap a la masia el Molist (enllaç a la ubicació).
 
Abans de les obres, a les 17.00 hores, el conseller visitarà l’Ajuntament de Taradell i signarà en el llibre d’honor.

17:30|El conseller Puigneró visita les obres de desplegament de la fibra òptica a Taradell. ctra. de BV-5306 amb el desviament cap a la masia el Molist |Taradell (Osona)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà les obres de desplegament de la fibra òptica al municipi de Taradell (Osona). El punt de trobada per als mitjans de comunicació serà a l’encreuament de la carretera de BV-5306 amb el desviament cap a la masia el Molist (enllaç a la ubicació).