El conseller Calvet visita l'Alta Ribagorça

query_builder   27 setembre 2019 13:02

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet visita l'Alta Ribagorça

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà demà dissabte, 28 de setembre, el Pont de Suert (Alta Ribagorça), on presidirà les reunions de diversos organismes representatius de les polítiques de muntanya.
Així, a les 10 hores tindrà lloc el consell rector de l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i l’Aran (IDAPA), seguit, a les 11.30 hores, del Consell General de Muntanya i a les 13 hores, la Taula estratègica de les estacions de muntanya.
 
A les 12.45 hores, el conseller Calvet atendrà els mitjans de comunicació. Les reunions seran a porta tancada però els mitjans interessats podran prendre imatges (mut) de la darrera, la Taula estratègica de les estacions de muntanya, a partir de les 13 hores.
 
Tant les reunions com l’atenció als mitjans tindran lloc al Centre de Fauna del Pont de Suert , situat a la cruïlla de les carreteres N-230 (de Lleida a Vielha) i N-260 (del Pont de Suert a la Pobla de Segur).

12:45|El conseller Calvet visita l'Alta Ribagorça. Centre de Fauna del Pont de Suert (cruïlla de l'N-230 i N-260)|El Pont de Suert (Alta Ribagorça)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà el Pont de Suert (Alta Ribagorça), on presidirà les reunions de diversos organismes representatius de les polítiques de muntanya.