Presentació de la 22a Fira Mediterrània de Manresa

query_builder   30 setembre 2019 11:03

event_note Nota de premsa

Presentació de la 22a Fira Mediterrània de Manresa

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, participarà el proper dimecres, 2 d’octubre, en la presentació de la 22a Fira Mediterrània de Manresa, que tindrà lloc a les 13 hores al Palau Marc, seu del Departament de Cultura. També participaran en l’acte l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; la directora general de Cultura Popular i Associacionisme del Departament de Cultura, Àngels Blasco; la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo, i el director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa, Jordi Fosas.
 
Diverses companyies programades en aquesta edició de la fira participaran en la presentació, que  comptarà amb una actuació de Tarta Relena, un duet femení que explora a cappella les sonoritats de diferents estils en un repertori que va des de les músiques de tradició oral fins a cançons d’autor de la Mediterrània.
 
Es pot confirmar assistència a l’acte a nuria@latremenda.coop / 691 836 408
 

13:00|La consellera Vilallonga participa en la presentació de la Fira Mediterrània. Palau Marc. Seu del Departament de Cultura ( La Rambla, 8)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, participarà en la presentació de la 22a Fira Mediterrània de Manresa.