La consellera Teresa Jordà participa a la Jornada Forestal de Sant Francesc 2019

query_builder   3 octubre 2019 10:36

event_note Nota de premsa

La consellera Teresa Jordà participa a la Jornada Forestal de Sant Francesc 2019

Reunirà prop de 120 professionals del sector que aprofundiran en la importància de fer una gestió forestal mitjançant la planificació forestal, determinant zones concretes per a la prevenció de grans incendis forestals

 

 

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i presidenta del Centre de la Propietat Forestal (CPF), Teresa Jordà, participarà divendres, 4 d’octubre, a les 9.30h, a la Jornada Forestal de Sant Francesc a Santa Maria d’Horta d’Avinyó (Bages).

 

Amb el títol “La gestió forestal i l’eficàcia en l’extinció forestal. Els incendis d’Artés i Avinyó 2017”, la jornada servirà per aprofundir en la importància de fer una gestió forestal mitjançant la planificació forestal, determinant zones concretes per a la prevenció de grans incendis forestals.

 

Al llarg de la jornada, professionals del sector explicaran quina va ser la gestió forestal que es va dur a terme en determinades finques privades de la comarca i que va ser determinant per a les operacions d’extinció i desenvolupament del foc en l’emergència. També s’aprofundirà en la importància de fer una gestió forestal amb una bona planificació forestal, amb objectius diferenciats, determinant zones concretes per a la prevenció de grans incendis forestals i plantejant models de gestió que maximitzin la prevenció d’incendis i la producció forestal i agrorural.

 

A les 11.15h es realitzaran unes visites tècniques a la finca Oliveres i d’altres contigües, afectades per un incendi forestal l’estiu de l’any 2017. Es valorarà tècnicament i econòmicament l’actuació feta en la gestió de l’emergència i la gestió i planificació forestal i pre- i postincendi.

09:30|La consellera Jordà participa en la Jornada Forestal de Sant Francesc 2019. Masia Roqueta. Santa M. d'Horta d'Avinyó|Avinyó (Bages)

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i presidenta del Centre de la Propietat Forestal (CPF), Teresa Jordà, participarà en la Jornada Forestal de Sant Francesc 2019. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, acompanyarà la consellera.