La consellera Vergés visita demà diversos dispositius d'atenció a la salut mental a l'Eixample de Barcelona

query_builder   3 octubre 2019 14:52

event_note Nota de premsa

La consellera Vergés visita demà diversos dispositius d'atenció a la salut mental a l'Eixample de Barcelona

Alba Vergés, visitarà demà divendres, 4 d’octubre, les instal·lacions de diversos dispositius comunitaris d’atenció a la salut mental per a adults ubicats a l’àrea de la Dreta de l’Eixample de la ciutat de Barcelona.
 
La consellera de Salut es desplaçarà per diferents centres i unitats assistencials de la zona on coneixerà el model comunitari de salut mental, o el programa d’abordatge integral dels casos d’elevada complexitat, entre d’altres.
 
La consellera Vergés atendrà els mitjans de comunicació a les 12h a l’entrada de l’Hospital de Dia Còrsega de Barcelona (Passatge de Còrsega, 20).

12:00|La consellera Vergés visita diversos dispositius d'atenció a la salut mental a l'Eixample de Barcelona. Ptge. de Còrsega, 20|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, visitarà les instal·lacions de diversos dispositius comunitaris d’atenció a la salut mental per a adults de l’àrea de la Dreta de l’Eixample de Barcelona. La consellera es desplaçarà per diferents centres i unitats assistencials de la zona on coneixerà el model comunitari de salut mental, o el programa d’abordatge integral dels casos d’elevada complexitat, entre d’altres. La consellera Vergés atendrà els mitjans de comunicació a les 12h a l’entrada de l’Hospital de Dia Còrsega de Barcelona.