El conseller d'Educació visita diferents centres educatius de Lleida

query_builder   3 octubre 2019 14:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació visita diferents centres educatius de Lleida

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà demà diferents centres educatius de Lleida. En concret, les escoles Pinyana i Balàfia, l’Institut escola Magraners, el Centre d’adults Joan Carles, així com l’Ajuntament i la seu dels Serveis Territorials d’Educació. Ho farà acompanyat de l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; del delegat del Govern, Ramon Farré; i del director dels Serveis Territorials, Carles Vega.
 
En primer lloc, a partir de les 9h, el conseller serà rebut a La Paeria per l’alcalde amb qui mantindrà una breu trobada. A continuació, es traslladarà a l’Escola de Pinyana, en visitarà algunes de les aules, i es reunirà amb l’equip directiu. En acabar, a les 11:30h, Bargalló anirà a l’Escola Balàfia i recorrerà les instal·lacions.
 
A les 12:30h, el titular d’Educació visitarà l’Institut escola Magraners on coneixerà el projecte del centre i mantindrà una trobada amb l’equip directiu. A partir de les 13:45h el conseller arribarà als Serveis Territorials d’Educació a Lleida per recórrer la seu i saludar el personal treballador. Finalment, a les 17h, la comitiva acabarà la visita al Centre de formació d’adults Joan Carles.

09:00|El conseller Bargalló fa una visita territorial a Lleida. Pl. de la Paeria, 1|Lleida (Segrià)

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà diferents centres educatius de Lleida.