RECORDATORI

Salut presentarà demà la nova campanya contra el consum de tabac adreçada als joves i protagonitzada per Ricky Rubio

query_builder   4 octubre 2019 10:08

event_note Nota de premsa

RECORDATORI

Salut presentarà demà la nova campanya contra el consum de tabac adreçada als joves i protagonitzada per Ricky Rubio

  • La consellera Alba Vergés explicarà els objectius de la campanya en un acte als Lluïsos de Gràcia de Barcelona, que comptarà amb la intervenció per videoconferència del jugador de l'NBA
La consellera de Salut, Alba Vergés, presentarà demà, 8 d’octubre, la nova campanya contra el consum de tabac dirigida als joves, que té la col·laboració The Ricky Rubio Foundation i que està protagonitzada pel jugador de l'NBA, Ricky Rubio.
 
L’acte, que es farà al Club Bàsquet dels Lluïsos de Gràcia (pl. del Nord, 7 de  Barcelona) a partir de les 17.00 hores, serà presentat pel periodista Jordi Basté i comptarà amb la intervenció per videoconferència, des de Phoenix, de Ricky Rubio.
 
Durant la presentació es projectaran els quatre anuncis de la nova campanya. Abans de finalitzar l’acte, la consellera i Ricky Rubio atendran els mitjans de comunicació.
 
 
Amb la col·laboració de
 

17:00|La consellera Vergés presenta la nova campanya contra el consum de tabac adreçada als joves. Club Bàsquet dels Lluïsos de Gràcia (pl. del Nord, 7)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, presentarà la nova campanya contra el consum de tabac dirigida als joves, que té la col·laboració The Ricky Rubio Foundation i que està protagonitzada pel jugador de l'NBA, Ricky Rubio. L’acte serà presentat pel periodista Jordi Basté i comptarà amb la intervenció per videoconferència, des de Phoenix, de Ricky Rubio. El secretari de Salut Pública del departament de Salut, Joan Guix, també hi assistirà.