El conseller Bosch inaugura la trobada a Barcelona de delegats del Govern a l'exterior

query_builder   4 octubre 2019 10:38

event_note Nota de premsa

El conseller Bosch inaugura la trobada a Barcelona de delegats del Govern a l'exterior

  • A l'inici de la reunió, a les 9 h, es permetrà l'accés als mitjans gràfics per enregistrar imatges i seguir la intervenció del conseller
El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, inaugurarà la trobada de delegades i delegats del Govern a l’exterior, dilluns 7 d’octubre a les 9 h a la primera planta de Via Laietana, 14.
 
A la trobada hi participaran, a més del conseller, la secretària d'Acció Exterior i de la Unió Europea, Mireia Borrell, la delegada davant la Unió Europea, Meritxell Serret (que hi intervindrà per videoconferència); el delegat al Regne Unit i Irlanda, Sergi Marcén; la delegada a Alemanya, Marie Kapretz; el delegat als Estats Units i el Canadà, Isidre Sala; el delegat a Itàlia, Luca Bellizzi; el delegat a Suïssa, Manuel Manonelles; el delegat a França, Daniel Camós; el delegat als Balcans, Eric Hauck; la delegada als Països Bàltics, Ewa Adela Cylwik; la delegada a l’Europa Central, Krystyna Schreiber; la delegada als Països Nòrdics, Francesca Guardiola i el delegat a Portugal, Rui Reis.
 
A les 9 h els mitjans gràfics tindran accés a la sala de la primera planta de Via Laietana, 14 i es podrà fer seguiment de la intervenció del conseller.

Per cobrir informativament aquest acte cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència enviant un correu electrònic a comunicacio.exteriors@gencat.cat indicant-hi nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

09:00|El conseller Bosch inaugura la trobada a Barcelona de delegats del Govern a l'exterior. Via Laietana, 14|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, inaugurarà la trobada de delegades i delegats del Govern a l’exterior, juntament amb la secretària d'Acció Exterior i de la Unió Europea, Mireia Borrell. A l'inici de la reunió, a les 9 h, es permetrà l'accés als mitjans gràfics per enregistrar imatges i seguir la intervenció del conseller.