VI Jornada de treball d'Atenció Primària de Salut Mental Infantil i Juvenil, demà al Pont de Suert

query_builder   10 octubre 2019 16:12

event_note Nota de premsa

VI Jornada de treball d'Atenció Primària de Salut Mental Infantil i Juvenil, demà al Pont de Suert

Demà divendres, 11 d’octubre de 9.30 a 16.30 h, tindrà lloc al Pont de Suert la VI Jornada de treball d’Atenció Primària de Salut Mental Infantil i Juvenil amb el títol “Avaluació i maneig del Trastorn de l’Espectre Autista en l’etapa infantojuvenil”. La jornada està organitzada per Sant Joan de Déu Terres de Lleida i l’Institut Català de la Salut.

El Trastorn de l’Espectre Autista és un trastorn neurobiològic caracteritzat per presentar dificultats en la comunicació i interacció social, així com patrons de comportaments, activitats i interessos restringits, repetitius i estereotipats. És un trastorn amb un impacte important tant per la persona com per l’entorn amb el que interacciona.

En aquesta jornada s’abordaran alguns aspectes de la detecció i el maneig d’aquests casos i les seves famílies.

A les 11.30 hores, atendrà als mitjans de comunicació la Dra. Vanessa Pera, directora assistencial d’atenció infantojuvenil de Sant Joan de Déu Terres de Lleida.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:

VI Jornada de treball d’Atenció Primària de Salut Mental Infantil i Juvenil. Atendrà als mitjans de comunicació la Dra. Vanessa Pera, directora assistencial d’atenció infantojuvenil de Sant Joan de Déu Terres de Lleida.

DIA:

Divendres, 11 d’octubre de 2019

HORA:

11.30 h

LLOC:

Confraria Nova

Av. Victoriano Muñoz, 23

El Pont de Suert


Per a entrevistes telefòniques, contactar amb Montse González (Tel. 674 40 09 47), responsable de Comunicació de Sant Joan de Déu Terres de Lleida.