Declaració institucional de la Generalitat de Catalunya a la Catalunya Central de rebuig a la sentència contra el Primer d'Octubre

query_builder   14 octubre 2019 17:23

event_note Nota de premsa

Declaració institucional de la Generalitat de Catalunya a la Catalunya Central de rebuig a la sentència contra el Primer d'Octubre

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, i els directors i directores dels diferents serveis territorials de la Generalitat a la Catalunya Central es concentraran demà dimarts, a les 11 del matí, a la seu de la delegació del Govern a Manresa com a mostra de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra el Primer d'Octubre. Durant l'acte es llegirà una declaració institucional de la Generalitat a la Catalunya Central.

11:00|Declaració institucional de la Generalitat a la Catalunya Central. Delegació del Govern. Palau Firal ( pol. Els Dolors, s/n, 1r pis)|Manresa (Bages)

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, i els directors i directores dels diferents serveis territorials de la Generalitat a la Catalunya Central es concentraran a la seu de la delegació del Govern a Manresa com a mostra de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra el Primer d'Octubre. Durant l'acte es llegirà una declaració institucional de la Generalitat a la Catalunya Central.